Ny singel

I 2004 ble Courtney Loves America´s Sweethearts offer for slaktebenken blant mange kritikere. Med låter som Mono, I´ll do Anything, But Julian og Hold On to Me, har Scoopet fortsatt sansen for utgivelsen.  

COURTNEY LOVEYou know my name/Wedding day (Kobalt/Playground) Love var frontfigur i bandet Hole, som tidlig på 90-tall vekket oppmerksomheten med skitne rocketakter.courtney-singel-hoved

I 1992 ble Courtney Love gift med Kurt Cobain (Nirvana), og skandalen var et faktum i utskeielser og «Sex, Drugs & Rock ´N´Roll».  Hole ble en skygge av Love og Cobains forhold, men Holes Live Through This ble gitt ut i april 1994. Fire dager før, ble Kurt Cobain funnet død i ekteparets hjem i Seattle.

To måneder senere var Live Through This en kritikerrost utgivelse, samtidig som bassist Kristen M. Pfaff døde av en overdose. Hun ble erstattet av Melissa Auf Der Maur (senere i Smashing Pumpkins) og så var det tid for turné.  Love har vist seg å være en god skuespiller, og var svært overbevisende i den knallgode Man on the Moon (1999), som også viser hvilken solid skuespiller Jim Carrey er.

Året før hadde Hole gitt ut solide Celebrity Skin som jeg fortsatt anbefaler til hvem som helst.  I 2010 ga Hole ut ny plate som ble kalt for Nobody´s Daughter som også er verdt oppmerksomhet.

Nå er det derimot Love som soloartist som gjelder. You Know My Name og Wedding Day viser at dama fortsatt har teken på skitten drivende og diggbar rocka hardrock. Låtene har bra driv, herlig særpreg fra Courtney Love og akkurat passe skittent.

celebrity-skin live-through-this

Tre andre anbefalinger med kvinner i sentrum. Svenske DRAIN, L7 og selvfølgelig Stavangers egne Courtney Love (Trekk fra skandaler og dop), Sassy Kraimspri, hvor sistnevnte gir ut ny EP i begynnelsen av juli.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2014/06/ny-singel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19