Ny Singel

Disse gutta varmet nylig opp for Avenged Sevenfold i Stavanger, og de er minst like tøffe som amerikanerne. 

oslo-faenskap-singel

OSLO FAENSKAPNo Skin, No Armor (Indie). Dette bandet har spilt live på Slottsfjell, Hove og Øya, i tillegg til fet oppvarmerjobb for Avenged Sevenfold. Første singel fra det kommende debutalbumet er sluppet, og det lyder bra.

Oslo Faenskap sysler med sjangeren metal og thrash, samtidig som en kan høre elementer til hardcore/punk, som seg hør og bør i 2014. Sistnevnte sjanger har blitt umåtelig populær i Norge, som både Kvelertak og Hold Fast, er gode eksempel på.

I tillegg til Spotify, iTunes og Wimp, kan du se video her.

No Skin, No Armor er hakket mer thrash metal enn overnevnte band og er både skittent og hardt, samtidig som råskapen blir satt i system. Låt og band er ikke revolusjonerende, men fortsatt fett nok til å glede seg til fortsettelsen, og kanskje spesielt på en livescene?

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2014/07/ny-singel-4/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19