Ny singel: Razika

Albumet Ut til de andre, ble sluppet 26. januar. Nå slipper Bergens-bandet ny singel. 

RazikaOm igjen (Warner). Mye har skjedd siden jentebandet ga ut den Spellemanns-nominerte fullengderen På vei hjem i 2013. Det mest oppsiktsvekkende er kanskje at alle medlemmene i Razika opplevde samlivsbrudd mellom første og andre album.

Razika sier selv at tekstene handler om forholdet mellom det motsatte kjønn, oppbrudd, å gjøre det slutt, og å bryte ut av gamle mønster. Det er mye frustrasjon og sinne som kommer ganske tydelig frem, sier Razika. I løpet av sommeren skal bandet spille mange konserter i Norge, hvor visefestivalen i Egersund, Bergenfest, Slottsfjell i Tønsberg og Bukta for alle i Tromse, er noen av stedene de dukker opp.

Om igjen hører du her.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no