Ny singel: Refused

Jepp, det er faktisk sant. Det svenske hardcorebandet er tilbake, og dette året har de sluppet tre singler fra den kommende fullengderen «Fredom». 

Refused2

REFUSED – Dawkins Christ, FranQaFrique, Elektra. Bandet ble egentlig oppløst i 1998 som var samme året som The Shape of Punk to Come, ble gitt ut. Det gnistrende albumet inneholdt uforglemmelige «in your face»-låter som Liberation Frequency og New Noise.

Refused hadde en kort gjenforeningsturné i 2012, hvor de deretter uttalte at nå var det definitivt slutt. Definitivt er tydeligvis et tøyelig begrep, for nå er Refused tilbake med nytt album 30. juni. Mens vi venter på dette, er de tre førstse låtene tilgjengelige digitale medier som en kan arkivere under «Bloody Obvious».

Er det lovende? Etter et par forsøk blir konklusjonen at Dawkins Christ og Elektra er ganske bra, mens FranQaFrique er hakket for funky og tam.

 

Her er for eksempel musikkvideo av Elektra.

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2015/06/ny-singel-refused/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19