Gravdal og bønnehus lever

Jeg vil anta det er etterlengtet, men snart er ventetiden over. Frontfigur John Gravdal kunne nemlig fortelle Scoopet at Johnny Red and the Prayerhouse People endelig er klare med sitt første album. 

Nothing-more-than-clay

NOTHING MORE THAN CLAY. Dette finurlige jærbandet graver seg som regel ned i underfundighet som kler forhåndsdømte parralleller til både Johnny Cash og Nick Cave, men aller mest sysler de med såkalt amerikansk folk.   Det betyr at en skal forvente småskeiv roots/country, gjennomtenkte akkorder, sjel og ikke minst, et knippe med finurlige tekster for såkalte lyttere – som fortsatt finnes. Tekstenes tema havner ofte i fortellinger om kjærlighet, tro og død.

 

Les også: Helgålive på Ogna 2014

 

Fullengderen Nothing More Than Clay har slippdato på digitale medier 6. april. De 12 låtene som er med på albumet er innspilt i Artbeat Studio/TeBe Studio og mikset/mastret av Sweetspot Studio.

I første omgang blir albumet sluppet på de fleste digitale medier, men 15. april inviterer bandet til releasekonsert og slipp av fysisk format på både CD og LP.

Johnny and the Prayerhouse People 2016
  • John Gravdal – vokal/gitar
  • Kårstein Bø – tagenter
  • Rune Særheim – trommer
  • Johannes Bielland – bass
  • Tore Brattgjerd – elgitar

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2016/04/gravdal-og-bonnehus-lever/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19