Ny video: Alter Bridge

Alter Bridge slapp nylig ny video fra singelen Show me a Leader, en låt som viser en verden i opprør når politikere formidler skadelige beskjeder til folket. 

Nytt album slippes 6. oktober.
Nytt album slippes 6. oktober.

ALTER BRIDGE – Show me a leader er første låt fra Orlando-bandets femte album som forventer slipp 7. oktober 2016. Samtidig annonserer bandet at de skal ut på Europa-turne´hvor supportband blir Volbeat, Gojira og Like a Storm.

Alter Bridge har holdt det gående siden 2004 og solgte til gull med One Day Remains. Blackbird fulgte opp i 2007, hvor gitarsoloen fra tittelkuttet ble stemt frem som «Greatest guitar solo of all time» av Guitarist Magazine. ABIII ble lansert i 2010, hvor singelen Isolation ble guttas første Nr. 1 singel på amerikanske hitlister. Fortress fulgte i 2013 og havnet på 12. plass på Billboard topp 200-listen med over 30.000 solgte album den første uken. Albumet fikk ellers full pott i både Kerrang og Total Guitar.

Alter Bridge er Myles Kennedy – vokal/gitar, Mark Tremonti gitar/vokal, Brian Marshall – bass og Scott Phillips – trommer.

 

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no