31. mars og 1. april er det igjen tid for surt & Bittert på Sandnes gamle kino (kino), eller kulturhus om du vil. Fjorårets arrangement lærte ølentusiaster at stilige ølarrangement blir utsolgt. Festivalpass og lørdagspass er allerede utsolgt, men det er enda mulighet å skaffe seg billett til fredag 31. mars. 

Lervig-sur-og-bitter

Lervig på Sur & Bitter 2016. Foto: Sølve Friestad

SUR & BITTER er enkelt og greit en ølfestival som fokuserer på sure og bitre øl. En skal vel kanskje ikke se bort fra at det også kan forekomme en viss sødme i ølet dette året, men hvem vet egentlig hva de forskjellige bryggeriene har med seg i keykegen og kjøleskapet? Hvilke importører og bryggeri som derimot møter opp, finner du HER.

 

Les også: Scoopets Sur & Bitter 2016

 

I tillegg til ølfestival er det også mulig å delta på Bryggerlunsj og to forskjellige ølforedrag, kalt for Masterklasse. Jamil Zainasheff (eier/brygger i Heretic Brewing Company) vil holde foredrag om brygging av surøl og humledrevet øl, mens norges første ølsomelier (Amund Polden Arnesen) også er medbrygger i Eik & Tid. Polden har lovet å prate om bruken av tradisjonelle norske råvarer og teknikker i moderne surølsbrygging.

Eik & Tid er ellers et annerledes surølsbryggeri som tar for seg teknikker, tradisjoner og råvarer fra den gamle norske bryggehistorien.

Mer info på facebook  HER.

Info om hvilke bryggeri og info om billetter finner du HER.

sØLve Friestad – Scoop@scoopmanagement.no