De er tre, de er stupide, men de er også elsket av mange nordmenn. Trailer Park Boys kommer til Norge for første gang. 

SNART NR. 9. 29. september 2015 kommer Ricky, Julian og Bubbles til Folketeateret i Oslo. Det er trekløverets første besøk til Norge, og gutta er kjent fra TV-serien Trailer Park Boys, og snart er de klare med sesong 9 på Netflix.

tpb

I følge presseskrivet vil det bli sedvanlig galskap og et totalt uforutsigbart show.

Se hva som skjer når guttene forlater Sunnyvale for å teste Julians nyeste svindelteknikker, Bubbles Hollywood-drømmer og Rickys store idéer på veien. Ingen politibetjenter, ingen Randy og ingen Mr. Lahey. Etter å ha solgt ut Hammersmith Apollo på deres siste Europa-besøk lover guttene mer drikking, banning, drikking, pølser, musikk og drikking i et usensurert live show der alt kan skje.

Konseptet til skaper/regissør Mike Clattenburg begynte opprinnelig som kortfilmen Trailer Park Boys med John Paul Tremblay (Julian) og Robb Wells (Ricky), som debuterte til strålende kritikker på Atlantic Film Festival i 1999. Opplegget: et kamerateam følger guttenes hverdag i Sunnyvale Trailer Park i Nova Scotia, Canada. For å fullføre den kaotiske trioen ble Mike Smith (Bubbles) rekruttert, og det oppsto et mockumentary-type TV-show som varte i syv sesonger (og tre spillefilmer) med fasjonable gjesteopptredener av blant annet Alex Lifeson fra Rush, Skid Row og Sebastian Bach.

Etter den opprinnelige serien ble avsluttet i 2008, har Wells, Tremblay og Smith turnert i hele Nord-Amerika, Australia, New Zealand, England, Skottland og Irland. 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny