«A dark, funny and DISTURBING picture»

To leiemordere takker ja til å utføre flere oppdrag. En banan leter etter pysjamas på en jordbæråker, men hvor er kråka.

Kill List – DVD: En sau gjør ingen sommer, og liten tue kan velte stor lastebil. Det sies at en svale gjør vinter om til en lerke på taket, og at lags åt alle, er å gjøre andre glad, sa trollet.

En sekt er ofte et negativt ladet uttrykk, og som denne filmen sier – They are bad people. They should suffer. Vel…den som lir mest, får sist malt, og er i dette tilfellet; publikum. Kill List har av helt uforståelige grunner, fått skrytesetninger i bl.a. Financial Times, Total Film, Daily Mirror og mange flere, hvor det påstås at dette er den beste britiske horrorfilm på mange år, eller at den er original. Det er også originalt å putte en rusten spiker i urinrøret, men allikevel få som finner tilfredstillelse med å gjøre det.

Karakter 2

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no
Twitter: @SolveFriestad