Når gudene dør

Jeg stiller meg undrende til denne oppfølgeren av Clash of the Titans som igjen var en nyinnspilling fra 1981 med Laurence Olivier i hovedrollen som Zeus. Nyinnspillingen ble vel ikke akkurat en kritikerrost perle.

Wrath of the Titans – Blu-ray: Det er tid for mer tull og tøys i en høyst alvorlig ramme.

Øh…skal vi se. Demoner har kommet til jorden, folket ber ikke lenger til gudene som står i fare for å bli dødelige. Nå signaliseres det kaos og verdens ende. Huff da. Alltid kjipt når slikt skjer.

Persevs (Sam Worthington) er sønn til Zeus (Liam Neeson) og bare halvt Gud, og behøver derfor en annen kar som også er halvt Gud. Heldigvis får han tak i en tvilsom type som er akkurat det. Sammen skal de redde verden fra ondskap, kjempestore troll og andre ugudeligheter som finnes i omegn.

Historien er jo egentlig like barnslig som et Barne-TV. Liam Neeson står med løst skjegg og en stor høygaffel og spiller Zeus og det ser rart ut – mest som en parodi, men er det ikke.

Wrath of the Titans er ellers en godt produsert tullefilm med mye fart og spenning og eventyrlige opplevelser. Kanskje filmen har sin misjon for fantaster av mytologiske hendelser, men personlig klarte jeg aldri å bli så voldsomt engasjert på grunn av at det blir for mye tøv. Når den gikk på kino i Norge, så fikk den forresten alt fra karakter 2-5, og sånn er det.

Karakter 3

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

Når gudene dør

Jeg stiller meg undrende til denne oppfølgeren av Clash of the Titans som igjen var en nyinnspilling fra 1981 med Laurence Olivier i hovedrollen som Zeus. Nyinnspillingen ble vel ikke akkurat en kritikerrost perle. 

Wrath of the Titans – Blu-ray: Det er tid for mer tull og tøys i en høyst alvorlig ramme.

Øh…skal vi se. Demoner har kommet til jorden, folket ber ikke lenger til gudene som står i fare for å bli dødelige. Nå signaliseres det kaos og verdens ende. Huff da. Alltid kjipt når slikt skjer.

Persevs (Sam Worthington) er sønn til Zeus (Liam Neeson) og bare halvt Gud, og behøver derfor en annen kar som også er halvt Gud. Heldigvis får han tak i en tvilsom type som er akkurat det. Sammen skal de redde verden fra ondskap, kjempestore troll og andre ugudeligheter som finnes i omegn.

Historien er jo egentlig like barnslig som et Barne-TV. Liam Neeson står med løst skjegg og en stor høygaffel og spiller Zeus og det ser rart ut – mest som en parodi, men er det ikke.

Wrath of the Titans er ellers en godt produsert tullefilm med mye fart og spenning og eventyrlige opplevelser. Kanskje filmen har sin misjon for fantaster av mytologiske hendelser, men personlig klarte jeg aldri å bli så voldsomt engasjert på grunn av at det blir for mye tøv. Når den gikk på kino i Norge, så fikk den forresten alt fra karakter 2-5, og sånn er det.

Karakter 3

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad