Dialog, he he

Ettermiddags-TV. Dette irriterende helvete som blant annet kringkaster drittdårlige Tv-serier som noen så på 90-tallet, men kun asosiale mennesker uten gangsyn ser på i dag.

NEW GIRL – sesong 1: Her har vi en irriterende lite morsom fjernsynsserie som virkelig forsøker å få til sine vittige replikker, spenstige karakterer og sjarmerende innhold med amerikanske tryner til å glede publikum.

Kanskje manusforfatterne er de som tidligere vasket dass under produksjonen av The Big Bang Theory?

NEW GIRL mangler alt som The Big Bang Theory (som også handler om flere menn og stort sett bare en dame) har. Artige karakterer, vittig humor, snertne replikker og gode idéer, og NEW GIRL irriterte før den hadde begynt. Det kan se ut som folka skal lire ut av seg en del setninger som skal misforstås før stakkaren som hører etter, blir irettesatt.

Hvilken TV-serie valgte jeg å ta med på tur? NEW GIRL.
Hvilken TV-serie orket jeg kun se to episoder av? NEW GIRL.
Hvilken TV-serie skulle jeg heller valgt?

Man skal da formidle mangfold som anmelder. Derfor gikk det et par uker, og så valgte jeg å se siste episode av sesong 1. Jeg snakker fortsatt om NEW GIRL. Den handler egentlig om tre gutter som søker etter en fjerde romkamerat som blir en jente. Jenta er ikke festlig, men med alle disse gladkristne replikkene, er det jo vanskelig å bli det og. Men gutta som hun flytter inn til, syns jenta er festlig, og egentlig syns sikkert alle at alle er kjappe i replikken.

I siste episode har manusforfatterne fortsatt ikke funnet på festlig dialog, og som en dramaserie ser den også kjip ut. Karakterene er ikke alltid tåpelige, de er bare kjipe.

For å gjøre anmelselsen til skamme, var det forresten festlig da jenta i siste episode sier MI MI til en coyote, slik som det gjøres i Road Runners – tegnefilmen, der, altså.

Denne anmeldelsen er trolig noe urettferdig. Kanskje tenåringsjenter vil bli fornøyde med NEW GIRL, men er du ikke akkurat det, bør du vurdere å styre unna.

Velger å avslutte med en anmelselse jeg fant på nettet – etter at min egen var skrevet. Var du ikke forvirret før, så blir du det nå.

First of all I watched this for the sake of watching, plus I was wondering what Zoey was doing in a TV show suddenly!

The first episode was so annoying and for unknown reasons I kept on watching which I then realized this is exactly what the story is. For instance, like the roommates, you will be annoyed with this girl ‘Jess’ so much but you cannot hate her because you will find out that she is an innocent, caring, and loving human being very rare to find in many ways.

There is no background laughing or punch lines or any cue whatsoever to start you laughing but I will assure you, some of these episodes will make you laugh genuinely couple of times because I could not believe myself when I suddenly burst out laughing so hard few times while watching this.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: SolveFriestad