Avsløringer

Nawal Marwans er en tilsynelatende kjølig kvinne. Hvorfor, får vi svar på i løpet av de neste to timene.

nawals hemmelighet 2

NAWALS HEMMELIGHET: Når hun dør, skal tvillinger Jeanne og Simon få lest opp hennes testamente som deikke forstår så mye av. De får to brev. Et av dem skal leveres til en bror de ikke visste var født. Det andre brevet skal gis til deres far som de trodde var død. De får ikke lov til å sette gravsten på morens grav før dette er fullført.

Jeanne og hennes bror, reiser fra Kanada til et land i midtøsten. Hvilket land blir det aldri fortalt. Der starter jakten på bror og far. Flere avsløringer skal det bli, og dette er en gripende og troverdig historie som føles som sannhet.  Selve forklaringen på hva som skjedde med deres bror og far, er mildt sagt overraskende.

Nawals Hemmelighet (Incendies) ble Oscar-nominert for årets beste utenlandske film i 2011.

Denne anmeldelsen ble første gang publisert i Scoopet.nets gamle portifolio i februar 2012.

Sølve Friestad – Scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

 karakter5