Video Slutface og Blomst

Stavanger-bandet Slutface har fått mye oppmerksomhet de siste månedene. Bandet har bl.a. vunnet Stavangerprisen 2014 for årets konsert i tillegg til å stikke av med seieren av by:Larms forbildepris i 2015. Nylig spilte noen konserter sammen med det småfrekke sørlandsbandet Blomst. 

Blomst og Slutface
Blomst og Slutface

SLUTFACE OG BLOMST LIVE. Musikalsk er det en perfekt kombo. Begge band har kvinnelig vokal, hvor begge spiller upolert indierock med godt trøkk. Slutface er spådd en lysende fremtid i 2015, og Scoopet fikk sett dem live under fjorårets Musikkfest i Stavanger.

Slutface slapp nylig musikkvideo til Bad Party – en låt fra debut-EP We´re Just OK.   – oktober 2014.

 

Se: Slutface – Bad Party

 

BLOMST har holdt det gående i over fem år og minner tidvis om en konstellasjon av Turboneger, The White Stripes og Gluecifer. Blomst har i likhet med Slutface blitt et aktivt liveband, hvor de nylig signerte og feiret platekontrakt med Indie Records og ny singel; Men Kjære Deg, Du Brenner Jo.

 

Se: Blomst – Slå meg opp, slå meg ned

 

Slutface og Blomst LIVE
  • 28. mars: Blomst spiller live på Rock Mot Rus, Andenes
  • 3. april: Slutface spiller live på Fjellpark Kickoff, Flekkefjord.


Les også: Musikkfest 2014 – dag

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

 

scoopet-facebook-ny