Ny video: The Slow Show

Manchester-bandet slapp den kruttsterke debuten White Water tidligere i år. Musikkvideo og låten Bloodline bør være grunn nok til at The Slow Show vil bli et merkbart større band i løpet av de neste månedene. 

the-slow-show---White-water

THE SLOW SHOWBloodline. Gutta fra Manchester sier selv at sjangeren er americana, men vi snakker allikevel om melankolsk pop som på sitt beste er aldeles nydelig. The Slow Show kan beskrives som et grandiost følelsesladet øyeblikk i seg selv, men aldri på en negativ og svulstig måte. Rob Goodwins vokal er både autoritær og melankolsk som storheter i Leonard Cohen og Johnny Cash-landskap, men både band og vokalist brillierer med velprodusert melankoli i et tilgjengelig format som aldri mister sin kredibilitet.

…for us, success is to get people really listening. We´ve had audience fall quiet and people come up to us in tears. It´s strange, but it´s incredibly touching when people react like that.

Rob Goodwin – Vokalist The Slow Show

 

Hovedbildet er fra musikkvideoen Bloodline som du ser her.

ølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny