Ny video: Røyksopp

Røyksopp har sluppet ny video og singel. I Had This Thing er fra deres siste album; The Inevitable End, som ble gitt ut i 2014. 

The-inevitable-end

KAMP MELLOM FORNUFT OG BEGJÆR er temaet med I Had This Thing, og videoen viser et kjærlighetspar som går fra hverandre etter en krangel, for deretter å bli vitne til et slags apokalyptisk scenario.

Røyksopp, eller SmokeFungus på engelsk, hadde et innholdsrikt 2014 med en rekke internasjonale Grammy-nominasjoner, etter å ha gitt ut to kritikerroste album på et år med både The Inevitable End og mini-albumet med svenske Robyn; Do It Again, hvor sistnevnte utgivelse kvalifiserte til en Grammy-nominasjon. Selv om de ikke vant, havnet minialbumet som nummer 14 på Billboard-listen, som er det høyeste noen sinne for en norsk artist.

Røyksopp har hatt en rekke med konserter i år, og i sommer skal duoen spille på festivaler i Chicago, Moskva og deretter på turné i Norge.

Den fine I Had This Thing ser du her.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://scoopet.net/2015/05/ny-video-royksopp/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19