Cover: Deep Purple

 

 

 

Verdens beste Deep Purple-låt er selvfølgelig Perfect Strangers fra album med samme navn fra 1984. Norges svar på David Coverdale, Ian Gillan og flere har gjort sin tolkning. Jørn Lande (Jorn) har laget en nærmest en perfekt coverversjon i nåtid, med bedre lyd og alt en måtte ønske. 

Klikk på bilde for lyd.
Klikk på bilde for lyd.

JORN er ikke bare Jorn. Den eminente vokalisten har blant annet samarbeidet med folk fra Helloween i bandet Masterplan, og har overbevist flere ganger som en av verdens beste hardrockvokalister. Jorn har covret flere storheter, hvor han også laget en egen hyllestplate som ble gitt ut kort tid etter at Ronnie James Dio, døde. I tillegg er han en kløpper til å være Whitesnakes David Coverdale, som gjør at du også får en link til Jorns Whitesnake-medley HER.

Men i all hovedsak skulle dette handle om Jorns tolkning av Perfect Strangers, hvor han har beholdt de mest majestetiske parti med inkluderende keyboard og strykere.

 

Skulle du ikke få nok av Perfect Strangers kan du høre en mer eller mindre crappy versjon fra selveste Bruce Dickinson HER.

PS: Glem ikke å sjekke Deep Purples gnistrende gode album Now What! fra 2013. Neste år kommer bandet forresten med nytt album, igjen.

HØR OGSÅ: Coverlåt nr. 5.

 

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Legg igjen en kommentar