Walking dead 6

Det er lov å spør om når en TV-serie blir for ensformig eller ikke. The Walking Dead ruller på TV med sesong 7, som vil si at det har blitt svært mange timer med zombier i postapokalyptisk landskap og sheriffen Rick i spissen for en gjeng som nekter å gi opp. 

THE WALKING DEAD – sesong 6. Forrige sesong avsluttet med at Rick og våre! venner var innelåst i en togvogn. Sesong 6 starter med noen av de mest intense scener «ever seen» på lang tid, og sjelden har heltene vært i større knipe. the-walking-dead-season-6-i

Rick og følgesvennene har blitt fanget av en brutal gjeng som faktisk slakter menneskene de fanger. Våre helter blir fraktet til et rom som ligner et slakthus. Der blir de bundet og kneblet, før de skal halshugges alle sammen. En kan bare ane at Rick vil overleve, men ikke alle i gjengen unnaslipper den brutale dødsdommen.

Utover i sesongen havner heltene i en nesten forlatt kirke, samtidig som vi blir kjent med nye mennesker. Noen ganger deles gjengen i to – andre ganger ikke. Dette er en enkel, men virkningsfull metode for å dra ut handlingen til to nervepirrende parallellhistorier.

Effekter, historie og skuespillere som Andrew Lincoln, Norman Reedus, Laura Cohan og Melissa McBride er en del av TV-seriens suksess. Det blir egentlig ikke ensformig, men heller en imponerende progressjon på grunn av et godt håndtverk.

The Walking Dead lever i beste velgående.

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

karakter5

Legg igjen en kommentar