Ellen Barkins lepper

Jeg tviler ikke på at det finnes familier hvor de fleste er selvsentrerte egoister som ikke ser skogen for bare trær.

Another Happy Day: Lynn (Ellen Barkin) er en del av en fæl familie. Hun har ikke hatt kontakt med sønnen på mange år, men nå skal han gifte seg. Det er tid for å møte en familie som består av stort sett egoistiske mennesker. Alt som tidligere har vært feid under teppet, skal frem i dagslys, og ikke støvsuges opp før alle har sagt sitt.

Filmen har sine lyspunkt, og viser ofte menneskets værste sider. De to som sliter mest, er også de to som skiller seg mest ut med sine psykiske problem (sånn cirka). Det blir allikevel de som er mest normale og sympatiske blant familiemedlemmene.

Filmen kan kategoriseres som et drama, men har også noen festligere innslag, uten at det blir en spesielt minneverdig opplevelse. Kanskje fordi den er så blottet for kjærlighet og følelser mot publikum?

Det som også er urovekkende, er Ellen Barkins lepper. Den tidligere naturlig pene dama har vært på botoxklinikken, og ser  snodig ut med sin svulmende overleppe. Familiens bestemor (Ellen Burstyn) har også vært på klinikk, og ser ut som en passasjer uten hjelm på motorsykkel som kjører minst 170 kilometer i timen. Demi Moore ser derimot uforskammet godt ut, og har tydeligvis kommet over bruddet med Ashton.

Karakter 3 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no
Følg meg gjerne på Twitter: @SolveFriestad