What´s Up Doc?

Daffy Duck er en lystløgner. Han bruker Snurre Spretts kredittkort for å betale for Pay-TV, og påstår at han har sittet i fengsel. 

loo

The Looney Tunes Show – Season one – volume 2: Daffy Duck er verdens frekkeste and, og overgår Donald Duck i det meste han foretar seg. Daffy er også samboer med Snurre Sprett. Denne festlige tegnefilmene byr på fire tøffe historier, hvor Daffy og Snurre har hovedrollen. Jeg var egentlig ikke klar over at de to var så festlige. Min datter har lenge hatt Vennebyen, Dora the Explorer og Drømmehagen som favoritter, men for tiden er det Snurre og Daffy som regjerer. Heldigvis er hun ikke gammel nok til å insistere på den norskspråklige versjonen, da originalspråket er mye bedre. Humoren passer også for voksne, og dette er frekt og freidig for barn i alle aldre.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no