Slutt for Skambankt

 

 

  • NB: Dette var Scoopets aprilsnarr for 2013. Spøken vakte både oppsikt og ble trodd av noen lesere. Flere mente at det hadde vært en god idé å starte opp Zombie Porkchop, mens svært få vil mene at Løe bør spille bass i et danseband. 

 

Kaizers Orchestra kommende pause på ubestemt tid, har nylig fått en dramatisk vending. Gitarist Terje Winterstø Røthing hadde allerede begynt å kvesse klørne for den kommende platen til hans andre band; Skambankt, men sånn skulle det ikke bli. 

røthing

SLUTT FOR SKAMBANKT:  Skambankt-gitarist Hans Egil Løe annonserte nylig at han har bestemt seg for å bli bassist i Brummundal-bandet Pegasus. Sikre kilder har fortalt Scoopet.net at Løe også er på flyttefot, og søker etter sted å bo i Brummundal. Hans Egil Løe skal ha uttalt at – Det er et mye bedre rockemiljø i Brummundal, og jeg har sett meg lei på tilbudet som tilbys rockeband i Time kommune. Pegasus er kanskje ikke akkurat min type musikk, men det er en enkel måte å tjene penger på, samtidig som jeg også kan arbeide for et enda bedre rockemiljø, sier Løe.

Samtidig har Terje Winterstø Røthing bestemt seg for å legge Skambankt på is inntil videre. Røthing vurderer derimot å blåse støv av hans tidligere band; Zombie Porkchop, som kanskje var mest aktivt i 1997. Røthing til venstre i artikkelen.

Tekst og Foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

Faksimile fra Jærbladet - 16. mai 1997.
Faksimile fra Jærbladet – 16. mai 1997.