What´s Up doc 2?

Grunnen til 2-tallet i artikkelen, er at jeg har skrevet om verdens smarteste kanin tidligere. Verdens mest underholdende and er også med igjen.

snurre sprett

THE LOONEY TUNES SHOWVolume 3. Som stor fan av både Snurre Sprett og Daffy Duck, er det ingen problem å se dette uten unger i nærheten. Volume 2 er forresten bedre enn Volume 3. Denne gangen får jeg en følelse av at det skal være litt mer action og tempo, hvor karakterenes substans lider littegranne av fire historier som blir litt mer masete.

Det er allikevel mange festlige øyeblikk og kommentarer som gjør at jeg ikke ville vært foruten. Noe av det som er aller kjekkest med Looney Tunes, er at det ikke alltid er så forbaska politisk korrekt.

Den dønn kjedelige figuren; Barte Sam er med i en episode, og med en spilletid på 20 minutt for hver episode, blir det også avbrudd med Roadrunners og coyoten som alltid jakter på disse kjappe Bib, bip-ene.

Vi blir også kjent med en kvinnelig kanin som er sykelig forelsket – først og fremst i Snurre Sprett. På det beste blir dette en festlig episode, samtidig som en musikkvideo med sang og musikk, blir for mye av det gode.

Det er ellers ok å endelig få svar på hvorfor Snurre Sprett er så rik som han er. Han er nemlig oppfinneren av gulrotskrelleren. En annen interessant avsløring er at den aldrende eieren av Sylvester og Pip var spion under den 2. verdenskrig.

Snurre Sprett og Daffy Duck har mye intelligent humor som også kommer frem i Volume 3, og denne ser du med original tale. Jeff Bergman gjør en god stemme som både Daffy og Snurre Sprett, og er en god erstatter for den fabelaktige Mel Blanc som var den første til å tolke disse stemmene fra 1940-1989.

 

 

What´s Up Doc?

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no