One and a half men

Etter åtte sesonger fikk Charlie Sheen sparken som Charlie Harper. I første episode av sesong ni blir han erklært død. Den urovekkende lite interessante Ashton Kutcher overtok rollen. 

two-two

TWO AND A HALF MENSesong 10. Denne TV-serien var bra i åtte sesonger, som er like lenge som Charlie Sheen var med. Det er ikke tilfeldig. Ingen kan erstatte Sheens vitt, utstråling og tolkning av å være usjarmerende sjarmerende. Den anonyme Kutcher fikk sånn sett en umulig oppgave som ny sparringpartner til Alan Harper (Jon Cryer), men han passer ikke til rollen uansett. Etter å ha sett et par episoder uten Charlie Sheen, gidder jeg ikke mer.

 

Høye lønninger i 2010

Hva fikk egentlig småsneipen og Sheen betalt?

• Nevøen til Charlie blir (fortsatt) spilt av Angus T. Jones som tjener godt på sitt bidrag til serien. I mai (2010) signerte han en kontrakt på 26 episoder, som var verdt 7.8 millioner dollar. I tillegg blir det en halv million dollar i bonus.

• Charlie Sheen tjente to millioner dollar for hver episode.

Ellers er hushjelpen til  Charlie (håper hun også får godt betalt) verdt hver en krone med sin opptreden.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad