borte vekk

En datter og hennes venn, forsvinner sporløst. Igjen står foreldrene som ikke har peiling på hva som har skjedd. Ungene er tross alt sporløst! forsvunnet. 

PRISONERS. Blant byens innbyggere er det trolig flere galninger, hvor spesielt en peker seg ut. Denne fyren ble sett i nærheten av stedet hvor ungene forsvant. Han har også blitt anklaget for å ha tafset på små unger tidligere. Dessuten er han utilregnelig og lite tilstedeværende.

I ren desperasjon kidnapper en av foreldrene den antatt utilregnelige. Kanskje han kan tvinge frem sannheten?

Prisoners er en ganske bra thriller med Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal i hovedrollene. Solid skuespill i en egentlig solid historie som allikevel drøyer i det lengste før en får svar på flere spørsmål som behøver svar. Det er faktisk litt vanskelig å si hvorfor Scoopet ikke velger en høyere karakter, men sånn ble det. karakter4

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad