12 øl på to grupper

Det er en stund siden forrige ølsmaking, men nå er Scoopet tilbake med spektakulære avsløringer. 12 forskjellige øl ble servert til to forskjellige grupper. Det ene var privat, mens den andre var et utdrikningslag for menn.

ølutrd

RESULTS MAY VARY. En skulle kanskje tro at en kraftig øl som Mikkeller – Beer Geek Brunch: Weasel, skulle score best hos menn. En skulle også tro at en kirsebærøl skulle score best hos gruppen som hadde flere kvinner. En skulle også tro at den lettdrikkelige Hesjeøl fra Haandbryggeriet skulle score høyt i begge gruppene. Feil, feil og atter feil.

Fellesnevneren er ikke så mange, men Nøgne Ø – Porter havnet på en 5. plass hos begge, og den herlige Oude Geuze, havnet som vanlig på sisteplass. Jeg sier vanlig, for en sur lambic er ikke nødvendigvis noe en setter pris på første gang.

Ellers er det artig å se at wit-ølene fra Austmann og Ægir fikk like mange poeng hos begge gruppene, mens Lervigs vepsne White IPA havnet svært høyt på listen.

 

Les også: Anmeldelse av Lervig White IPA

 

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

 

rating-utdr.bdkte