Singel: Frantic Amber

Frantic Amber er et ganske hvessent band fra Sverige som vant Wacken Metalbattle i 2012. Frantic-Amber-soar

SOAR (Border Music). Selv om det hverken er Cradle of Filth, In Flames eller Crematory, er Frantic Amber et sted i mellom, sånn cirka, hvor det er brutalt nok til å referere til black metal, men også til mer nymotens metal og tøff bassgang.

Fresende vokal med lange negler, hvor bandet har turnert i Russland et par ganger, i tillegg til å spilt på Sweden Rock Festival. Fullengder kommer 15. april, og Soar er første singel fra det kommende albumet fra bandet som består av fire barske kvinner og en mann med nasjonalitet fra Sverige, Danmark, Japan og Columbia.

I følge Frantic Amber har SOAR et sterkt og positivt budskap, selv om mor di trolig er uenig. Under videoinnspilling ble nylig Frantic Amber angrepet av politiet som trodde at falske automatvåpen var ekte, melder Aftonbladet.

 

Låten hører du her.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny