Døllt teater med Jones og Jackson

To personer, et rom. 87  minutt senere er filmen slutt. Takk og pris for det.

The Sunset Limited: Tommy Lee Jones spiller White. Professoren som nylig har forsøkt å ta livet av seg. Mr. Black spilles av Samuel L. Jackson. Mr. Black har akkurat reddet livet til Mr. White, og nå skal det diskuteres. Hvorfor ville professoren ta sitt liv? Mr. Black bruker både bibelen og sin forkjærlighet til Jesus for å få Mr. White på bedre tanker. Mr. White er ikke troende, og lar seg ikke overbevise om at livet er verdt å leve.

En diskusjon i nesten 90. minutt er som å være publikum på en ensformig teateroppsetning, og jeg tror ikke jeg var våken under hele filmen. Selv om jeg er ganske tykkhudet, var det anstrengende å se denne filmen ferdig.

Jeg har sett den, og om du ikke er voldsomt opptatt av god dialog (som det faktisk er), vil de fleste syns at dette er en kjedelig affære. Godt skuespill bidro til at jeg så den ferdig. The Sunset Limited er vanskelig å mene så mye mer om, og man skal heller ikke se bort fra at forfatter Cormac McCartys sitt stykke har blitt spilt på teater mange ganger før filmen ble produsert.

Karakter: 3

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no