Drit og dra, Sølve!

Det er mange år siden nå, men jeg møtte henne i Oslo. Jenta var også på tur i Tigerstaden, og hun hadde med seg en kamerat som jeg kjente litt fra før.  

BLOGG: Jeg husker ikke om denne kameraten var en fyr jeg hadde blitt kjent med i millitæret, eller om vi ble kjent da jeg skolerte meg selv i en måned som pølsemaker på Godalen VGS. Eller kanskje det var en fyr fra murerklassen (også på Godalen VGS) jeg begynte på etter endt pølsemakersuksess? Det er ikke så lett å huske, for jeg er forferdelig dårlig med både navn og fjes.

Vi møttes uansett langs Karl Johan, og slo av en prat. Ikke mer enn det, og det jeg husker best fra denne turen, er innsjekken på hotellet. Hotell Cæsar hadde blitt en suksess på TV 2, og da jeg skulle sjekke inn på Grand Hotell, sa jeg at dette hotellet ikke var førstevalget.

– Jeg hadde mest lyst til å bo på hotell Cæsar, men med den enorme publisiteten hotellet har fått på TV 2 i det siste, var det umulig å få seg rom der, sa jeg.
– Åja, hva var navnet? sa den trivelige resepsjonisten.

Tiden gikk, og Cæsar-spøkene avtok etter hvert. I hjemlige trakter møtte helt tilfeldig jenta fra Karl Johan i Stavanger. Hun var svært kjekk, og vi avtalte senere å møtes hjemme hos meg. Jeg skulle ha med en kompis, og hun tok med seg ei venninne. Det ble en artig kveld – ikke minst på grunn av venninnen. Begge to appellerte, men jeg syns nok at venninnen var kjekkere…og penere!

Det hadde nå blitt klart på både sms og etter dette møtet, at denne jenta som jeg møtte første gang i Oslo, likte meg godt. Men jeg likte venninnen bedre.

Hva gjør man med slikt?

Vel, man gjør ikke som jeg gjorde. Jeg var for det første livredd for å såre noen, men kunne ikke la være å ta kontakt med hennes venninne på sms. Jeg sa som det var, at jeg likte henne godt, men påpekte flere ganger at jeg virkelig ikke ønsket å såre noen. Etter å ha tenkt meg godt, (men kanskje ikke godt nok) om, sendte jeg meldingen, og ventet spent på svar.

Joda, svar fikk jeg, men ikke fra min venninnes venninne. Svaret kom fra jenta jeg første gang møtte i Oslo. – Drit og dra, Sølve!

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Like Scoopet på Facebook?: https://www.facebook.com/groups/scoopet/?fref=ts 

Flere blogginnlegg: http://scoopet.net/portfolio_entries/blogg/