Kommunen innvier pub

Rockere liker øl, men øl liker også rockere. Det fins mange typer øl, og at denne drikken er så mye mer enn en pils, har ganske mange begynt å forstå etter hvert.

AMBOLTEN PUB: Dette har for såvidt ikke så mye med artikkelen å gjøre, men greit hva som er sagt. Fredag 30. november 2013, innviet uansett Time kommune Ambolten pub på Kverneland. Dette er et av to utesteder i kommunen som faktisk tilbyr livemusikk i tillegg til godt øl. En av eierne er Håvard Hommeland, som også er et kjent navn i rockemiljøet. Derfor er forventningene til band som står på scenen ganske høy, og det vil bli flere rockeband på scenen, hvor kanskje hovedvekten vil bli band fra Rogaland, men også fra andre deler av landet.

Hommeland er kanskje mest kjent som vokalist og bassist i Overhead, men er også en av bandmedlemmene i Howlin HoundDogs, som spiller kjente rockelåter fra både 50- og 60-tallet.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Like Scoopet på Facebook?