Cinema Vérité

Etter å ha lest dette, ser jeg få grunner til å se filmen. Så bra var den ikke. 

CINEMA VERITE: Denne filmen forteller den sanne historien om verdens første reality-TV. I 1973 fikk verden se Craig Gilberts produksjon på TV. Da hadde han i lengre tid filmet en tilsynelatende helt normal familie i deres hjem. Familien passer bra til Gilberts prosjekt, spesielt siden mannen i huset er utro, og fruen egentlig vet om dette. En boble vil briste, og det amerikanske folk får være med på moroa.

CINEMA VERITE er interessant fordi man lærer litt om den første reality TV-serien som forresten ble kalt for An American Family. Tim Robbins og Diane Lane spiller ekteparet, mens James Gandolfini er Craig Gilbert. Filmen er helt grei å se, men har du lest denne omtalen, skulle det vel holde i massevis.

Forresten…ekteparet valgte å skille seg før dokumentarteamet var ferdig å filme.

Karakter 4-

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no