Lam i barnehage

Jeg er litt usikker på hvem som liker best Timmy-Tid her i huset, men satser på at det er en jentunge på 2,5 år. 

Timmy-TidTimmys Jul: Denne utgivelsen passer bra før jul. Blant de fem episodene, er Timmys Jul en forlenget utgave på godt og vel 20. minutt. Den handler som vanlig om lammet Timmy og de andre i barnehagen, men julen skal også forberedes her. Juletre skal pyntes, pakker skal åpnes og Timmy  håper mest av alt av nissen ikke glemmer hans største julegaveønske – nemlig en rød og tøff trehjulsykkel. Det brygger også opp til et heftig snøvær, og så spørs det vel om ungene kommer seg hjem til familiens julefeiring. 

Det er ellers det annerkjente Aardman Animations som står bak serien om Timmy. De har tidligere laget filmene om Wallace & Gromit og Sauen Shaun.

Selv om Timmy Tid er den mest barnlige blant disse tre, er det også fin humor i Timmy Tid. Historiene om Timmy er både godt fortalt og skrevet. Alle som har et forhold til små unger, vil kjenne igjen mange hendelser. Det er ikke alltid så lett å dele leker, ikke alltid like kjekt å sove når man ikke er trøtt, og så var det dette med oppmerksomhet da.

Timmy krever ellers en del oppmerksomhet, men han har også et stort hjerte hvor det er plass til mange gode gjerninger. Ellers vil jeg påstå at den gule andungen er den klokeste blant de små, mens grevlingungen er den litt kjedelige typen.

Episodene på denne utgivelsen er: 

Timmys jul
Timmys snøball
Timmys monster
Timmy sklir
Timmys snømann 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no