Human Target

Den første sesongen av denne actionfylte og sjarmerende TV-serien ble gitt ut i 2010. Den andre og siste sesongen blir forhåpentligvis lansert i løpet av året. 

HUMAN TARGET – Sesong 1. Human Target er som åpningssekvensen i en James Bond-film. Du vet, oppdraget Bond lykkes med før den egentlige historien begynner.

human target inni

Human Target har tre karakterer som spiller hovedrollene. Christopher Chance spiller kjekkasen som arbeider i en liten, men god sikkerhetstjeneste. Det er ikke rare greiene vi får vite om dette firmaet, men de kan sine saker. Chance gjør grovarbeidet ute i feltet. Hans kollega, Winston, arbeider på utsiden, og gir informajon mens oppdraget pågår. Den tredje hjelperen, Guerrero, er en finurlig karakter som  får hvem som helst til å gjøre hva som helst.

I hver episode møter Chance minst en person som er svingod til å sloss – slik som Chance også er. For hver episode er det et nytt oppdrag som skal løses. Det er i utgangspunktet personer som skal beskyttes, men så tar det helt av, og 40 minutter med actionfylte tema i både MacGyver og Mission Impossible-ånd er et faktum.

Det er ellers imponerende å se hva Chance kan. Han kan prate russisk og japansk. Han kan fly passasjerfly, og egentlig kan han gjøre det aller meste. Men det er helt greit. Human Target er ikke bygget på noen sann historie, det er heller et nåtids eventyr.

Human Target er knallbra underholdning som bygger på en tegneserie fra DC Comics, skapt av Len Wein og Carmine Infantino. Den har en humoristisk tone, lekre stunts og spektakulære actionsekvenser, hvor de kriminelle gjerne er stormannsgale terrorister som ønsker å gjøre verden til et mindre trygt sted.

En av produsente er forresten McG (Nikita, Chuck og Supernatural).

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no