Superhelter for barn

Det finnes noe for en hver smak, men kanskje ungene syns dette er kjekt. 

grønne lanterne LEGOBATMAN

LEGO: BATMAN – The Movie (Blu-ray) DC Super Heroes United. I LEGO-format er det duket for både The Joker, Superman, Batman og andre supre helter. Historien forteller om Supermann, Wonder Woman, Green Lantern og Justice League som hjelper Batman og Robin med å redde Gotham City fra Lex Luthor og Jokeren. Filmen er basert på leketøyfigurenen fra Lego med samme navn.

Aldersgrensen er 7 år, og spilletiden er på 70. minutt.

Trailer.

 

GREEN LANTERN – The animated series. season 1 – volume 1. Mer superheltfokus når den grønne lanterne er tilbake i en helt ny CGI-animasjon fra DC. Som om det ikke var nok med grønne lanterner, dukker en ny fiende opp, som kaller seg for den røde lanterne.

Filmen har en spilletid på hele 147 minutt, og inneholder flere episoder. Aldersgrensen er 7 år.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no