Barsk Stallone

Sylvester Stallone på film er ganske sjelden kost for tiden. Derfor er det gledelig å melde at dette er en ganske kul actionfilm. 

Far og datter liker tattoveringer.
Far og datter liker tattoveringer.

BULLET TO THE HEAD: Det er heller ingen ulempe at selveste Walter Hill stor for regien, for da vet man at actionscenene (og skytescenene) blir bra. Stallone spiller leiemorderen Jimmy Bobo som får trøbbel. Vanligvis pleier han å gi.

Etter at hans partner blir drept, står også Jimmys liv i fare. Leiemordere som leide leiemordere ønsker leiemordere drept, og Jimmy må samarbeide med en politibetjent. Sistnevnte ønsker skurkene i arresten, mens Bobo ønsker å ta blodig hevn. Samtidig har Bobo en datter som også viser seg å bli en viktig del av både Bobo, politibetjenten og skurkenes tilværelse.

Dette er en ganske kul actionfilm. Den har gode skytescener, bra tempo og selv om handlingen blir både forutsigbar og lite nyskapende, blir det god underholdning. Stallone klarer seg også bra som leiemorder, og selv om han ikke er verdens beste skuespiller, er han heller ikke verdens dårligste.

Walter Hill har også regissert  The Warriors -1979, The Long Riders -1980, 48 timer  -1982, Streets of Fire -1984, Extreme Prejudice -1987, Last Man Standing -1996 og Undisputed -2002.

Karakter 4+

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

Scoopet på Facebook.