Byllepest på to bein

En ulykke kommer sjelden alene, og nå er skrikekkorna her igjen. Denne gangen blir det dobbel dose med heliumstemmer. Tre jenteekkorn vil også synge, danse og være kjendiser.

ALVIN & GJENGEN 2 – THE SQUEAKQUEL. Jentene er slett ikke mindre anstrengende enn hva Alvin og gjengen hans er.

Denne så jeg bare en drøy halvtime av. Da orket jeg ikke mer. Alvin og gjengen begynner på college. Her får de bli med i gymtimen, hvor Alvin er flink med ball. Det er ikke voldsomt mange protester på at disse tre ekkorna er med på det meste. De spiser også på bordet med sine medelever i kantinen. Er det ingen som er redd for smitte og annet utyske som slike kryp drar med seg rundt?
Det skal også arrangeres en syngekonkurranse, hvor Alvin og gjengen er med. Denne gangen får de tøff konkurranse fra tre jenteekkorn.

Etter en halv time kan man håpe på at alle seks ble kidnappet, stappet inn i en stor heliumsballong, og deretter bortført av aliens. Deretter ble de innelåst i et lydisolert fengsel, hvor ingen hørte mer av disse utyskene med heliumsstemmer.
For voksne flest, er dette en stor påkjenning.  Selv om de små krypene er søte, er det ikke utseende som gjelder i dette tilfellet.

Denne anmeldelsen ble første gang publisert i den gamle portifolioen på scoopet.net i februar 2012.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

Karakter 1