Oh, my god!

Denne flaue komedien er langtfra like dårlig som Grown Ups 1 og 2. Men da det er få filmer som er akkurat det, betyr det ikke at dette er en god film.

THE BIG WEDDING. Innen de forskjellige sjangre, er kanskje komedie en av de som kan servere verst drittfilmer i sin familie. The Big Wedding kan skilte med Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon og andre kjente tryner av mer eller mindre interesse.

De Niro er far til tre barn. Nå skal adoptivsønnen Ben, gifte seg, og når man gifter seg på film i amerikanske filmer med kjente skuespillere, blir realismen ofte byttet ut med svulstige øyeblikk og intetsigende karakterer.

For å gjøre en lang historie kort (selv om filmen kun er 90. minutt), så kommer ekskona (Keaton) til De Niro for å feire. Det er bare i amerikanske filmer man tenker som her, men av en eller annen grunn, skal De Niro og Keaton, late som de fortsatt er gift…tror jeg.

wedding-big-the
Hahaha. Så lett er det å tjene penger i dag. Drit i brukbart manus

 

De Niro er egentlig kjæreste med Susan Sarandon, men hun blir snurt, og stikker. Skulle bare mangle. Allikevel dukker hun opp flere ganger i filmen, uten at jeg helt skjønner hvorfor hun må det. TING er ikke som det skal være i familien, og når familiene møtes, blir det tid for selvransakelse, søte øyeblikk og oppvask innad. Blant flere pinlige øyeblikk, er de aller verste mot slutten.

I slike elendige komedier, blir det alltid verre før det blir bedre, og det er når det blir bedre, det egentlig blir mye verre for publikum. De Niro holder blant annet tale til Susan Sarandon, hvor han sier hva hun egentlig betyr for ham. Selvfølgelig er bryllupsgjestene på plass, og alle hjerter gleder seg.

Robin Williams er forresten med som prest, men denne rollen har han hatt tidligere, og det var ikke bedre den gang. Filmen jeg refererer til er Bryllup på prøve fra 2007.

THE BIG WEDDING var en slitsom affære som gir meg lyst til å hate filmen.

Ellers er Kathrine Heigel fortsatt en kjipere utgave av Charlize Theron.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

Karakter2