The Walking Dead 3

Den første sesongen var veldig bra. Den andre sesongen var bra. Den tredje sesongen er også veldig bra, og faktisk best. 

walking-dead-3-inni

WALKING DEAD – sesong 3. Denne TV-serien handler om et knippe mennesker som forsøker å overleve etter at de fleste mennesker har blitt til zombier.

Hvor våre venner og fiender i sesong to bodde i mer landlige omgivelser, har scenarioet denne gangen forflyttet seg til et nedlagt fengsel. Ikke nok med det. Mens våre venner søker ly fra zombier og slikt, finnes det også et annet tilfluktssted i nærheten. Første inntrykk er at Kardemommebyloven eksisterer i beste velgående. Andre inntrykk er at noe er galt. Innbyggerne i denne byen får nemlig ikke lov til å forlate byen.

WALKING DEAD har vokst seg ganske stor og sterk. Spesielt etter den noe mer ensformige andresesongen. Nå er ikke zombiene det aller største problemet, men selvfølgelig er også de farlige – spesielt om man blir litt stillestående. Face the facts. Zombiene beveger seg sakte, men i flokk, kan det være vanskelig å slippe unna.  Jeg liker også at et par av mine favoritter fortsatt er med, samtidig som den mest plagsomme personen (en kvinne), dør.

Denne TV-seiren er en av de mest populære for tiden, og det syns jeg er helt greit. Mer substans og kjøtt på både levende og døde bein, gjør at denne har blitt den beste sesongen så langt. Det er ellers flust med voldelige scener, blod og lemlestelse i The Walking Dead, og ville ikke blitt tillatt i noen land på 80-tallet. Men aldersgrenser, toleranse og mentalitet på voldelige scener har forandret seg, og det er forsåvidt greit.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad

karakter5