Nok med 14?

Rihanna er en artist som de alle fleste har hørt om, men hvor mange remikser er nødvendig av samme låt?

rihanna

RIHANNA x 14. For noen dager siden var jeg innom Spotify for å sjekke musikk med Rihanna.

Der fant jeg ikke mindre enn 14 remikser av samme låt. Er det nok, og hvorfor stoppe på 14? Ble det idétørke før nr. 15 var klar?

Right Now og Rockstar 101 har 14 forskjellige remikser (som trolig ikke er så forskjellige), mens Diamonds og We Found Love bare har 8. Hvorfor det?, og hvorfor ikke lage remiksversjoner av remiksene. Eller kanskje det allerede har blitt gjort.

Det tar seg opp på Yo Da One, som har fått seg 12 remiksede versjoner, mens California King Bed har ni og Don´t Stop the Music har 10. Ellers har Russian Roulette og Unfaithful fra 2006 bare sju forskjellige versjoner. Så…nå vet du det.

Selv passet jeg forresten på å reise til Rihanna-konsert i Liverpool når landslaget spilte treningskamp i Uzbekistan eller noe. Som Liverpool-fan var det ikke bare litt kjipt at landet ikke hadde en eneste Premie League-kamp å tilby. Konserten med Rihanna var forøvrig helt ok.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad