Ei røys med TV-serier

Her er noen av de nyeste TV-seriene og filmene som har blitt gitt ut i november. Produktomtaler i parantes.

Bones – sesong 8. Med åtte sesonger må Bones være ganske så populær. – Bones og Booth er endelig sammen igjen. I tillegg til oppklaring av en rekke mysterier må Booth takle både foreldreskap og at hans mor plutselig dukker opp etter 24 års fravær.

Dallas – sesong 2. J.R. Ewing (Larry Hagman) var med i den originale Tv-serien som startet opp i 1978 (-1991). Han er også med i den nye serien som startet opp i 2012, som fortsatt handler om Ewing-slekten. Larry Hagman døde i 2012, og til nå er det produsert 3 sesonger av «nye» Dallas. Patrick Duffy har også vært med i både den nye og eldre innspillingen. Denne karen huskes kanskje best fra Step by Step (1991-1998), hvor han spilte sammen med bl.a. Suzanne Somers.

vampire

The Vampire Diaries – sesong 4. Det finnes mange som aldri kan få nok av småsexy vampyrer, og denne er faktisk ganske populær…– The Vampire Diaries er en spennende TV-serie spekket med vampyrer, drama og romantikk, sendt på den amerikanske ungdomskanalen The CW (Gossip Girl, Supernatural, 90210). Serien er basert på L.J. Smiths bøker ved samme navn og skapt av manusforfatter Kevin Williamson, kjent fra filmene Scream, I Know What You Did Last Summer og The Faculty samt TV-serien Dawson’s Creek. I hovedrollene: Nina Dobrev som Elena, Paul Wesley (24) som Stefan og Ian Somerhalder (Lost) som Damon.

Greys Anatomy – Sesong 9. Populær TV-serie som kanskje mest er for kvinns? – Et nytt år med større utfordringer enn noen gang før venter på legene på Seattle Grace – da hele sykehuset påvirkes av fl ykrasjen som drepte Lexie Grey. Alle håndterer sorgen på sin måte; Meredith presterer enda bedre i operasjonssalen, Dereks skadede hånd tvinger han til å fokusere på andre ting og Arizonas skade blir vanskelig å håndtere i forholdet til Callie. Alex forelsker seg i en ny jente, Cristina og Owen prøver å fi nne tilbake til hverandre, samtidig som Mark kjemper for sitt liv.

Fringe – sesong 5. Siste sesong. – Bli oppslukt av en verden fylt med forunderlige krefter i denne spenningsserien skapt av J. J. Abrams, sies det. (Star TrekLostAlias), Roberto Orci og Alex Kurtzman (Star TrekTransformers).

Girls – sesong 2. Judd Apatow (Knocked Up, Pineapple Express, 40-years old Virgin) er en av produsentene bak denne populære TV-serien fra HBO. Kanskje mest for kvinner? Girls – sesong 1.

 

pretty-little-liars-3Pretty Little Liars – sesong 3. – Den amerikanske tenåringsserien Pretty Little Liars er en del drama og en del thriller – full av mysterier, intriger og neglebitende spenning. TV-serien er basert på de bestselgende bøkene med samme navn.

Arrow – sesong 1. Les anmeldelse her.

Falling Skies – sesong 2. En ganske bra TV-serie, hvor en av medprodusentene er Steven Spielberg (uten at jeg helt vet hvor mye han bidrar). Aliens, kidnapping av barn og ganske kule effekter, var noen av hovedingrediensene i den første sesongen. Les anmeldelse av sesong 2 her.

Revenge – sesong 2.  Les anmeldelse her. Ellers blir det stas med første sesong av Vikings, Hannibal og Bates´Motel som blir gitt ut i ca. november/desember 2013.

Ben 10 – Omniverse Sesong 1 (del 1-4). Jeg har ingen snøring på hva dette er, men mange filmer har blitt produsert om Ben 10, hvor det nyeste kapittelet har undertittelen; Omniverse.  – Ben, Gwen og Kevin er tilbake og forberedt på enhver situasjon, fra å redde venner til at gamle fiender vender tilbake. Ben får kontroll over kreftene sine ved hjelp av nye romvesener, og nå må han ødelegge nanochipen, redde araknosjimpansene, stoppe Vulkanus’ dødbringende Techadon-roboter og kjempe sammen med en fremtidig versjon av seg selv… igjen!

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no