Rett uten sal

Suits er en TV-serie som handler om et advokatfirma i New York. Det som er mest spesielt, er trolig at det kun er mikroskopiske hendelser som foregår i selve rettsalen.

SUITS 2: Fra den første sesongen har en allerede lært at Mike Ross har løyet til seg jobb på advokatfirmaet. Han løy også på seg endt skolegang på Harvard. Ross er allikevel en over gjennomsnittet smart fyr, og gjør en god jobb som advokatfullmektig for Harvey Specter.

SUITS er en særdeles smart TV-serie, som både vinner og taper bitte litt på dette. De med høyest utdanning og best betalte jobber er også de minst likande personene. De mer ordinære folka «på gølvet» er lettere å sympatisere med.

Denne runden med SUITS byr på mer av det samme fra sesong 1, og savnet etter å få sett mer fra rettsalen, er tilstede. The Good Wife er bedre, fordi den viser et mer personlig persongalleri, men også interessante hendelser i rettsalen. Advokatfirmaet vårt i New York får forresten økonomiske problem, gamle spøkelser dukker opp, og det blir forholdsvis dramatisk utover. Allikevel mangler denne Tv-serien det lille ekstra som gjør at man nesten ikke kan vente med å se neste episode.

4+

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no