Helt kurant

Denne komedien var forholdsvis pop på kino i fjor. Jennifer Aniston og Jason Sudeikis spiller foreldrene som egentlig ikke er foreldre. 

Jada,  Jennifer Aniston stripper to ganger i filmen.
Jada, Jennifer Aniston stripper to ganger i filmen.

WE´RE THE MILLERS. David Clark (Sudekis) er en voksen mann hvor tiden har stått stille. I ungdomstiden solgte han dop, og det gjør han enda. David har ingen familie, ingen barn, men han har derimot en ganske kjekk nabo som er stripper (Aniston). Som dopselgere flest, kommer David i trøbbel. Han skylder så pass mye penger at han må leie en bobil, reise til Mexico, og smugle kilovis med dop tilbake til USA.

Sjansen for å lykkes er bedre om bobilen fylles opp med en familie. Derfor ansetter han strippenaboen og et par smårare ungdomer som skal bli med. Ingen liker hverandre, og før den nyansatte familien får sjansen til å si dysfunksjonell, har de rotet seg opp i en meksikansk narkobaron som føler seg lurt.

Dette er en ganske typisk amerikansk komedie. Den har en del festlige og sprø situasjoner som bare delvis veier opp for klisjéene som det er svært vanskelig å unngå i filmer som dette. Dessuten går det ikke så lang tid før en finner ut at filmen kanskje ender som en tror filmen ender. Typisk.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestadkarakter4

Lei av å feriere i telt? Meld deg inn i scoopets Facebookside.