Boxer Rebtastic

Selv om The Boxer Rebellion ikke har fått samme status som U2, The Killers eller Coldplay, er det pigede på tide at flere oppdager bandet. 

THE BOXER REBELLION. Selv om stortrommens størrelse blir et individuelt spørsmål for hver enkelt individ, er den for min del ganske stor. Mitt første møte med The Boxer Rebellion var  Evacuate fra albumet Union – 2009. Om en ser på bandets nyeste plate fra 2013, er ikke Evacuate den mest typiske sangen, men bør allikevel vekke nysgjerrigheten til alle med puls.

 

«This band can alter your life»

NME Magazine

 

The Boxer Rebellion er et rocka popband med røtter tilbake til både 80- og 90-tallet. Eliminer glamfaktoren i The Killers, legg til synthbruk i U2s glansperiode, strø en bitteliten dæsj med New Wave og et mer kommersielt Muse, så nærmer vi oss. Det er litt Britpop (som oftest høres mer ut som rock), og litt White Lies, A-ha, Delaware og Melody Club. Fjorårets Promises er uansett en svært vanedannende utgivelse som har gitt, og vil gi, mange timer med glede.

The Boxer Rebellion har ellers medlemmer fra USA, Australia og Storbritannia, hvor alle bor i London. De har vært support for Lenny Kravitz, Editors og A Perfect Circle.

Lørdag 1. mars spilte gutta konsert i Stavanger.

 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Lei av slengbukser? Join scoopet.net på Facebook.