Kjent navn hjelper ikke alfie

Etter at denne artikkelen ble publisert, ordnet det seg med billett til begge kampene for Alfie. som en hyllest til Jærens store fotballhelt, blir artikkelen fortsatt værende på scoopet. 

 

Denne helgen har eks. fotballproffen Alf-Inge Håland tatt med familien til England. Samtidig spiller to av hans gamle klubber kamp. Da er det vel bare å skaffe seg billetter, eller?

VANSKELIG FOR HVEM SOM HELST. På lørdag er det full runde i The Championship (Engelsk 1. divisjon), hvor QPR – Leeds (Alfies gamle klubb) spiller kamp. Søndag er det Ligacupfinale mellom Manchester City (Alfies gamle klubb) og Sunderland. Alf-Inge Håland har bare fått billett til en av kampene, så langt.

Info fra Wikipedia
Info fra Wikipedia

Dette er ganske interessant. Alf-Inge Håland spilte 92 kamper for Leeds fra 1997-2000. Fra 2000-2003 spilte Alfie 47 kamper for Manchester City. Disse merittene er absolutt mye å være stolt av, og for oss som er fra Jæren, er det ekstra stas. Til tross for flere år i begge klubber (og trolig en viss heltestatus), har Alfie kun fått billett til en av kampene. En skulle kanskje tro at QPR-Leeds var en enkel affære, men det er faktisk her Alfie mangler billett.

Scoopet.net tok kontakt med Alfie for å spør om hvorfor dette skulle være så vanskelig.

– Jeg har kjøpt billett til Ligacupfinalen, men det ser verre ut med en Champions-kamp, sier Alf-Inge Håland. – Det er jo ikke fullt på QPR-Leeds, men du måtte vært registrert hos QPR før 26. januar for å få kjøpe billett. De fleste klubbene har nye folk i ledelsen, og det er jo tross alt over 10 år siden jeg var der, så det er ikke alltid like lett. Alle tror dessuten at jeg har tilgang til billetter, og jeg får mange henvendelser…

Det er med andre ord ikke alltid så lett å få kjøpt seg billett i «siste liten» til hverken Premier League eller Championship i England, og kjendisstatus er ikke alltid nok.

Skulle noen ha kontakter slik at Alfie kan ta med familien på QPR-Leeds, ta gjerne kontakt på scoop@scoopmanagement.no

 

Alf-Inge Håland – Wikipedia

Alf-Inge Håland er en av seks spillere som har spilt på det norske landslaget uten å noen gang ha spilt i den norske eliteserien. Totalt spilte Håland 34 A-landskamper for Norge. Håland begynte fotballkarrieren i Bryne. Høsten 1993 signerte han for den engelske klubben; Nottingham Forest. Han spilte senere for Leeds og Manchester City.

 

I april 2001 – under oppgjøret mellom Manchester City og byrivalen Manchester United, ble Håland meid ned av Uniteds Roy Keane. Dette var hevn for en tidligere situasjon mellom de to, som hadde endt med at Keane pådro seg en korsbåndskade. Det er tvilsomt at det var Keanes takling som ødela Hålands karriere. Et drøyt år senere etter denne hendelsen, la Alfie opp som profesjonell fotballspiller.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no