Bad grandpa

Bad Grandpas barnebarn blir utkledd som en løssluppent tøs. Han! får godt selskap av andre jentunger som tror at det skal være sånn.

JACKASS PRESENTS: BAD GRANDPA: Dette blir vist mot slutten av filmen, og viser galskapen til amerikanske mødre og deres små døtre som de «doller opp» for å konkurrere i skjønnhetskonkurranse. Dette blir tatt på blodig alvor, men for min del ser det mest ut som et paradis for pedofile, hvor småunger blir kledd opp i voksensminke.

Bad Grandpa er ellers en kjent skikkelse for mange. Det er Johnny Knoxville som har kledd seg ut, og en del scener er iscenesatt, mens andre er skjult kamera med kornete bilde. Filmen handler i korte trekk om bestefar som skal frakte sitt barnebarn fra A til B. Langs veien blir oftest anstendige mennesker lurt av den småperverse bestefaren. Filmen ville fungert bedre om bestefaren var en karakter vi ikke visste om fra før, hvor publikum ville vært mer usikre på om dette var en ekte karakter eller ikke. Jackson Nicoll gjør en god rolle som barnebarnet og er egentlig mer troverdig enn bestefar sjøl.

Dette er ingen spesielt god film, og kanskje dokumentare om filmen etter filmen, er best?

To eller tre? Tja.

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.nokarakter3