Alien Fast

To hardarbeidende band opphevet 1. mai som hviledag. Derfor spilte de heller konsert i Egersund. Egentlig var det Heine Mykles fortjeneste. Han hadde nemlig tenkt å feire 1-årsjubileum med stil. 

Alien Ken
Alien Ken

INK IT BLACK. er et tatovering og piercingstudio i Egersund som har holdt til i byen i 1 år. Derfor ble egentlig hvem som helst, invitert til fet konsert i rockens navn. Kal-El måtte uheldigvis avlyse, men to band og den lokale trubaduren; Joakim Dominic Hetland funket også bra. Geografisk prater vi Stavanger-Egersund. Bandmedlemmene bor nemlig forskjellige steder, men hvert band har minst et medlem fra Egersund.

 

Les også: Intervju Alien Ken

Både Espen Håland (Hold Fast), Magnus Løining og Ken Ove Johansen (Alien Ken), er født og oppvokst i okka by. Dessuten er Kal-Elvokalist Ståle Rodvelt er også fra samme by. Konsertene var som forventet, adrenalinfylte øyeblikk. Alien Ken er et tight band i sjangeren rock/hardrock, og leverer alltid live. Hold Fast er hakket villere, mer hardcore punk, og med Espen Håland på vokal (ikke trommer i dette bandet), er han som regel både høyt og lavt. Et band som også leverte live.

 

Les også: Intervju Hold Fast

 

Oppmøtet var helt greit, men det kunne vært flere på Pibbaren & Nelliken. En forklaring kan selvfølgelig være at de fleste skulle på jobb, fredag 2. mai.

Scoopet.net vil uansett takke Heine Mykle for gjestfriheten, og ønsker Ink It Black, lykke til videre.

Hold Fast
Hold Fast

inkit-1-år

De som ikke har fått med seg den nye musikkvideoen til Alien Ken, kan se den her.

 

 

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Join scoopet på Facebook.