Fitta, kuga og lars

I 2001 skulle Honda Fitta lanseres i Europa. Da etternavnet også viste seg å være navnet på noe helt annet i Norge og Sverige, måtte produsenten bytte navn til Honda Jazz. Et annet bilnavn som er litt spesielt, er Ford Kuga. Kanskje dette ikke er like snodig for alle i Norge, men folk på Jæren, vet hva en snakker om her. 

NYMPHOMAINACVol. 1. Blant finurlige navn og produkt som blir skapt, har Lars Von Triers kritikerroste film funnet veien på Blu-Ray og DVD. Her kan en se en hel del av begge overnevnte bilers etternavn, men allikevel ikke så mye som en skulle tro i forhåndsomtalene. Utenom mektig Rammstein-musikk i begynnelsen og et par interessante stunder, har jeg ikke så mye mer å si enn dette.

 

 

 

Uma Thurman er fabelaktignymphomaniac-vol1

Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier. Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.

 

Nitrist

Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.

 

Kjønsorgan i bevegelse

Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.

 

Bra åpning med Rammstein

Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.

 

Poetisk, lyrisk, eller bare svada?

Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.  Huskeliste: Aldri se flere filmer av Lars Von Trier.

 

 

Anmeldelse av Vol. 2 kommer.Karakter-1

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: *SolveFriestad