De beste ingredienser

Tenk deg et perfekt måltid hvor du selv får velge ingrediensene.   

THE GOOD WIFESesong 4. Til tross for en lite snerten tittel, er denne TV-serien  fantastisk. Ingrediensene er advokater, rettsak- og sal, solide skuespillere, interessante karakterer, fine gjesteopptredner, velskrevet manus og produksjon fra avdøde Tony og Ridley Scott.  I tillegg til underholdende løsninger på lov og rett, følger vi også flere av karakterene utenfor advokatkontoret.

Julianna Marguiles med noen skuespillere som dukker opp i TV-serien.
Julianna Marguiles med noen skuespillere som dukker opp i TV-serien.

Den gode fruen er Alicia Florrick (Julianna Marguiles) som mer eller mindre er gift med Peter Florrick (Chris Noth). En fremadstormende dude som stiller til valg som guvernør. Alicia er advokat i et firma som i denne sesongen sliter økonomisk. I verste fall kan firmaet gå adundas.

The Good Wife er bra saker som gir  jordnære sitasjoner og personlige hendelser som slettes ikke har fortjent å bli kalt for såpe.

Blant interessante gjesteopptredner i serien finner en blant annet; Matthew Perry, Brian Dennehy, John – So long, sport – Glover (Tog du an?), Nathan Lane, Gary Cole, Stockard Channing og Amanda Peet, Maura Tierney og Michael J. Fox som er forholdsvvis faste gjengangere i den fjerde sesongen.

En sofistikert, klok og særs bra advokatserie hvor produksjon av den sjette sesongen nylig har begynt. karakter6

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Twitter: @SolveFriestad