Hermegås 8

I 1977 kom en svært skremmende film. The Hills Have Eyes var Wes Craven første film etter den smålig legendariske The Last House on the Left fra 1972.

hills original

RIPOFF HILLS. 1977-utgaven var kanskje mest skremmende på grunn av den skumle John Steadman som du kan se på omslaget av originalen. Flere oppfølgere skulle følge, eller var de alle bare etterligninger?

Alexandre Aja (Mirrors, Piranha 3D) regisserte storfilmen The Hills Have Eyes i 2006, med mindre kjente skuespillere i hovedrollen. Ted Levine (Nattsvermeren) var den mest interessante skuespilleren som var med.

 

LES OGSÅ: HERMEGÅS 1-7

Asylum laget selvfølgelig sin egen vri på den kommende suksessfilmen, og samme år var det tid for Hillside Cannibals. Regissør var igjen Leigh Scott (Hermegås 1, skuespiller i Hermegås 2 og regissør i Hermegås 3), og plottet er ca. det samme i tillegg til elementer fra Motorsagmassakren, House of 1000 Corpses og Cannibal Holocoast.

 

  • Budsjett The Hills Have Eyes: $15 000 000. Karakter på IMDB: 6,4 (fra 104.609 brukere)
  • Budsjett Hillside Cannibals:  $600 000. Karakter på IMDB: 2,4 (fra 691 brukere)

 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.noThe-Asylum-om