Blant årets beste 1

The Headbanging Moose en uavhengig webside fra Canada. I sin kåring blant de 10 beste album i fjor, var Escapetors på samme listen som både Judas Priest, Exodus, Accept og Primal Fear, for å nevne noen. 

escapetor-topp

KLASSISKE FAVORITTER. The Headbanging Moose er fan av klassisk metal og hardrock som Judas Priest og Iron Maiden, men også hardere greier som Megadeth, Pantera og Slayer. I tillegg er de fan av både Stratovarius, Cradle of Filth, Exodus og Arch Enemy, så begge beina er plantet godt i old school-røttene.

 

På sin topp 10-liste tok de faktisk med Escapetors nyeste plate på en 7. plass. Fear ble gitt ut mot slutten av 2014, og Scoopet.net var også begeistret for utgivelsen og kalte den for bandets beste.

 

Les scoopets anmeldelse av Fear her.

 

The Headbanging Moose mente Escapetors Fear var en seriøs utfordrer for tittelen «Årets Thrash-album», hvor de mente The Queen var den beste låten.

Websiden kåret Judas PriestRedeemer of Souls til den aller beste utgivelsen i 2014. Primal Fear – Delivering the Black på andre plass, mens Triptykon – Melana Chastmata fikk bronseplass.

 

Les hele listen her.

 

Scoopet gratulerer gutta i Escapetor og ønsker dem lykke til i 2015.

 

Les også: Rogalands-band blant årets beste i Australia.

 

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no