Blant årets beste 2

Blant Rogalands-band var det ikke bare Escapetors Fear som ble kåret til en av de beste utgivelsene i 2014. Alien Ken kom seg også opp på topplisten over beste plater. Denne gangen fra det Australske radioshowet Metal Genesis. 

alien-ken---contact

 

BLANT OVERKILL OG JUDAS PRIEST. Igjen ser vi at Judas Priest – Redeemer of Souls kommer høyt opp på listen. Men Alien Ken lå ikke langt bak. Albumet Contact havnet blant de 20 beste, og kan derfor skryte av å være på samme listen som både Ace Frehley, Accept, Machine Head og Black Trip.

2014 var også året da samme band ga ut en av fjorårets beste musikkvideoer – Cleanse my Claws. Mer info om videoen ser du her.

 

Scoopet gratulerer Alien Ken med fin, fin plassering, og ser frem til det kommende albumet som blir gitt ut…tja, i løpet av 2015.

Komplett liste fra Metal Genesis her.

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no