Kunden har aldri rett

Om du bare skal se en episode med Gordon Ramsay – Kitchens Nightmare, er denne et must. Ramsay er en annerkjent TV-kokk som gjør sitt beste for å hjelpe restauranter i nød. I 2013 skulle han hjelpe ekteparet bak Amy´s Baking Company. Ramsay valgte til slutt å forlate «åstedet», eller restauranten om du vil. 

KITCHEN NIGHTMARES – Scotsdale Arizona. Ekteparet som fortsatt driver Amy´s Bakery Company har alltid rett. Misfornøyde gjester blir utskjelte og blir ofte kjeppjaget fra restauranten. Ekteparet har sagt opp over 100 ansatte hvor ingen av dem har fått beholde tips fra gjestene.

Gordon Ramsay tar turen til Arizona for å hjelpe, men selv om mesterkokken klager på maten, er ekteparet uenig i kritikken. Det er flere problem med maten, men det største problemet er at Amy ikke tåler kritikk og mener at maten er god, uansett hva mesterkokken sier.

Ramsay måtte gi opp å hjelpe, hvor akkurat denne episoden har vekket mye oppmerksomhet USA.

I ettertid har ekteparet sagt at de ikke er hverken psykotiske eller gale, så da vet vi det.

Klikk på bilde til høyre for å se hele episoden. Det har du rett og slett fortjent.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

amy´s-kitchen-clip